Wie zijn wij?

Achtergrond

Pixelpronto is in 2012 opgericht door Patrick de Kraaij met als doel om bedrijven op een professionele manier te ondersteunen bij het inzetten van Microsoft Excel en Microsoft Office ter optimalisering van bedrijfsprocessen en informatiebehoeftes.

In onze dienstverlening streven wij naar een langdurige en professionele samenwerking, waarbij wij garant staan voor robuust ontwikkelwerk en een duidelijk implementatie traject. Wij leveren goede nazorg en zijn altijd beschikbaar voor het maken van aanpassingen op reeds ontwikkelde Microsoft Office toepassingen indien de situatie daarom vraagt.

Pixelpronto ontwerpt en maakt Microsoft Office toepassingen zoals Excel spreadsheet toepassingen en Access databases.

Uw wensen centraal

Wij nemen graag de mogelijkheden met u door om Microsoft Excel en Microsoft Office te gebruiken in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld: als aanvulling op bestaande financiële systemen (zoals het automatisch genereren van bepaalde rapportages via data downloads), als standalone toepassing, of bij het ontwerpen van specifieke data tools of business modellen.

Wij beperken ons alleen niet tot het ontwerpen en bouwen, maar adviseren ook over hoe de software optimaal kan worden ingezet, zodat ‘spreadmarts’ worden vermeden en de integriteit van data is gewaarborgd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies gesprek.